景さん、つらい、もうなにもかもむりだ、たすけてください
いままでみせたくさんいってたからまちでもでんしゃでもであうまえたちないゆって、
じっさい、きょにゅみまくり、あらに、ろしゅつせなみまくりはんだちきもいし
本当はきもちわるいきもちわるゆてまえからはきもちわるくなたゆてたけど、たちたてずかくしかしずめかしらんがたちやておさえやにや、
きがえやいろしやこーときやいったときも見てたしきめえやかおやしずまりいきかやしらんひこうきもやまたやばや、たちけつやえやこうだきつききもちわかるややてに
やみやみくにやにやがやにやがりやにやたちやしらんぬやにやみやちやにやくやはやにやかやばやぬやぬやふやふやにやにいにやにやばやにくにしにふにきにやむやくやぬやにやいにやにやしやひやにやにやたちやぜんぼきじゃないがやはんぼきやみやみやむやふやせなかやけやむせくしやむやあたしちゃうずとみてたやはんぼきしらんやてやにやかたやかたちやしみちがうがよごやにやにやぱやにきもちわるやかくしかにおさえいつもにしずみつかまじきもかだやにやきもちわるがたちゃいかにやはやみやきめやにやたちやあたしゆうしがむかつくやぜんちゃうみやあおにやぬやはんあたしやちょにしずまかやはんだやかやがいじにやにぜんないやばつくめんどちゃうかやむらやもやねにやきたときやかやけつにやかたやうけやみやどかやしらんがやだきすけたちしにだきやはやにやみやしゆにやにやだにちに。もういやだ。
2014/10/01 Wed 21:54 [No.904]