No.904へ返信

記事投稿フォーム
題名
名前
補助
本文
他の入力項目
編集キー

送信

Re^2: 想いさん

景さん、つらい、もうなにもかもむりだ、たすけてください

いままでみせたくさんいってたからまちでもでんしゃでもであうまえたちないゆって、
じっさい、きょにゅみまくり、あらに、ろしゅつせなみまくりはんだちきもいし
本当はきもちわるいきもちわるゆてまえからはきもちわるくなたゆてたけど、たちたてずかくしかしずめかしらんがたちやておさえやにや、
きがえやいろしやこーときやいったときも見てたしきめえやかおやしずまりいきかやしらんひこうきもやまたやばや、たちけつやえやこうだきつききもちわかるややてに
やみやみくにやにやがやにやがりやにやたちやしらんぬやにやみやちやにやくやはやにやかやばやぬやぬやふやふやにやにいにやにやばやにくにしにふにきにやむやくやぬやにやいにやにやしやひやにやにやたちやぜんぼきじゃないがやはんぼきやみやみやむやふやせなかやけやむせくしやむやあたしちゃうずとみてたやはんぼきしらんやてやにやかたやかたちやしみちがうがよごやにやにやぱやにきもちわるやかくしかにおさえいつもにしずみつかまじきもかだやにやきもちわるがたちゃいかにやはやみやきめやにやたちやあたしゆうしがむかつくやぜんちゃうみやあおにやぬやはんあたしやちょにしずまかやはんだやかやがいじにやにぜんないやばつくめんどちゃうかやむらやもやねにやきたときやかやけつにやかたやうけやみやどかやしらんがやだきすけたちしにだきやはやにやみやしゆにやにやだにちに。もういやだ。

2014/10/01 Wed 21:54 [No.904]